Warning: Undefined array key "options" in /home/users/ltuczynski/public_html/agro-patent.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194

YaraVita BRASSITREL PRO

YaraVita Brassitrel Pro

YaraVita Brassitrel Pro to formułowany nawóz dolistny, dedykowany dla rzepaku, warzyw z rodziny kapustowatych oraz wszystkich innych, wykazujących zwiększone zapotrzebowanie na bor, mangan i molibden.

Zawiera trzy najważniejsze mikroelementy w jego uprawie, mianowicie bor, mangan oraz molibden, w wysokiej koncentracji oraz odpowiedniej proporcji.

Wykorzystywanie najwyższej jakości surowców oraz odpowiednia formulacja produktu wpływają na wysoką ewektywność nawożenia, bezpieczeństwo stosowania oraz możliwość łącznego stosowania z wieloma środkami ochrony roślin (sprawdź na www.tankmix.com).


Składniki pokarmowe

  • Forma: Płyn
  • N69 g/l
  • CaO125 g/l
  • MgO118 g/l
  • B60 g/l
  • Mn70 g/l
  • Mo4 g/l

Metoda aplikacji

Fasola

Fasolka : zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Burak

Burak ćwikłowy: zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Brokuł

Brokuł : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kapusta

Kapusta biała i czerwona : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Marchew

Marchew: zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kalafior

Kalafior: zalecana dawka 3l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody 200-500 l/ha.

Seler

Seler : zalecana dawka 3 l/ha, 4-5 tygodni po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Chińska kapusta

Kapusta pekińska: Zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Czosnek

Czosneki cebula z dymki : zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-5 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kale

Jarmuż : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Lettuce

Sałata (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Rzepak

Rzepak: Dla upraw ozimych stosować przed spoczynkiem zimowym w dawce 1-2l/ha. Wiosną, aż do fazy zielonego pąka w dawce 2-4 l/ha. Dla upraw jarych stosować między 4, a 9 liściem właściwym. Dawka wody: 200 l/ha.

Cebula

Cebula: zalecana dawka 3 l/ha, faza 6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Peas

Groszek : zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Soja

Soja: zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Burak cukrowy

Burak cukrowy : zalecana dawka 3 l/ha od fazy 4-6 liści właściwych, w przypadku silnych niedoborów mikroelementów widocznych na roślinach zabieg można powtórzyć 10-14 dni później. Dawka wody: 200 -300 l/ha

Pomidor

Pomidor (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.